Hunter Engineering ja OEM-partnerlused

Hunter Engineering on tõestanud oma positsiooni autoteeninduse valdkonnas, kindlustades partnerlused paljude autotootjatega üle kogu maailma.

Innovaatilisus

Ettevõtte innovaatilised lahendused ja pühendumus kvaliteedile on teinud sellest eelistatud teenusepakkuja esindustes ja autoteeninduskeskustes.

Ulatuslik OEM-partnerite nimekiri hõlmab mõningaid kõige mainekamaid ja tuntumaid autobrände, kellel on spetsiifilised nõuded oma brändi teenindamiseks. 
Alates luksusbrändidest nagu Rolls-Royce, Bentley ja Lamborghini kuni preemiumbrändide nagu Audi, BMW, Mercedes-Benz ja kuni tööstuse tugisammasteni nagu Ford, Toyota ja Volkswagen – ettevõtte seadmed on kohandatud iga autotootja konkreetsetele vajadustele.

Hunter seadmed Eestis

Hunter seadmed on Eestis üsna levinud – enamjaolt professionaalsel tasemel autoteenindustes ja tõsiseltvõetavates, maksimaalset täpsust ning kvaliteeti pakkuvates rehvitöökodades.

Tänu kõrgele seadmete tasemele, on need kindel valik neile töökodadele, kelle eesmärk on olla ametlik margiesindus. Mitmetelt autotootjatelt tuleb tegelikult lepinguline nõue kasutada autode hoolduses ja remondis justnimelt Hunteri seadmeid.

Parimad tööriistad ja garaaziseadmed volkswagenile ja audile ning teistele vag-grupi sõidukitele.Parimad tööriistad ja garaaziseadmed BMW-le. kõige parem hooldus ja teenindusEesti parimad tööriistad ja seadmed mercedes remondiks ja hoolduseks.   

Igal margil oma

Margiesindustel avaneb võimalus soetada just nende brändiga kokkusobivad seadmed. Seda siis nii värvi, andmebaasi kui tööprotsessi poolest. Näiteks on BMW-l musta värvi seadmed ning spetsiaalselt BMW-le kohandatud rattamajakad hõlpsamaks veermiku mõõdistamiseks.

Litsents autotootjalt Volkswagen AG

Alates 2024. aastast tuleb VAG grupi sõidukite esindustel osta vastav litsents otse Volkswagenilt. Iga-aastane uuendus tagab ligipääsu auto andmete ja andmebaasi uuendustele. Pikaajalise partnerina teeb Hunter Volkswagen AG-ga tihedat koostööd, et tagada sujuv tööprotsess. Lisaks puudutab see järgnevaid autoesindusi: Audi, Seat, Škoda, Bentley, Lamborghini, Porsche.

Ettevõtted Eestis

Ühed mainekamad nimed Eesti turul, kes kasutavad Hunteri sillastende, tasakaalupinke või montaažipinke on VIANOR, TIRESPOT ja INCHSCAPE.

Vianor - üks suurimaid hunter garaazitehnika kasutajaid eestis.      Inchcape - parim bmw teenindus tänu parimale hunter oem garaazitehnikale 

Need nimed on väljatoodud ka meie kodulehel:

 Hunter® Garaažiseadmed – WIHURI TEHNIKA

Kui ka sinu ettevõttel on kasutusel selle tootja seadmed, siis
võta ühendust – nii saame ka sinu ettevõtte nime ja logo oma kodulehele lisada ning tehase toest klientidele teada anda.

Lisainfo saamiseks kirjuta, helista või tule
Wihuri Jüri esindusse kohale, kus saate seadmetega müügisaalis omal käel tutvuda.

 

Küsi pakkumist kasvõi koheselt otse Wihurilt või meie müügi- ja paigalduspartneritelt
BENEFIT AS ja MELIAN GRUPP OÜ.

 

Ecpert Connect teeninduskeskus

Võta meiega ühendust Expert Connect teeninduskeskuse kaudu:

+372 651 5790
wihuritehnika@wihuri.com

Loe ka